Συσκέψεις για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας στην περιοχή του Δήμου Βιάννου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης στη Περιφέρεια Κρήτης. Σε αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ο π. Δήμαρχος Βιάννου Μανόλης Κλαδάκης, και το μέλος της διοίκησης της ομάδας ελαιοπαραγωγών Βιάννου Μιχάλης Παπαδημητράκης.

Ακολούθησε δεύτερη σύσκεψη με το δ.σ. της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης «Κρητικός Αγρός» για τα θέματα της ελαιοκαλλιέργειας. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι προτάσεις που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της σύμπραξης για θέματα ελαιοκαλλιέργειας που αφορούν τη  δακοκτονία καθώς και τρόπους ανάδειξης και προώθησης του κρητικού ελαιολάδου.

Συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της σύμπραξης «Κρητικός Αγρός» Γιάννης Κυπριωτάκης και τα μέλη της διοίκησης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.