Συσκέψεις για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου


0
(0)

Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας στην περιοχή του Δήμου Βιάννου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης στη Περιφέρεια Κρήτης. Σε αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ο π. Δήμαρχος Βιάννου Μανόλης Κλαδάκης, και το μέλος της διοίκησης της ομάδας ελαιοπαραγωγών Βιάννου Μιχάλης Παπαδημητράκης.

Ακολούθησε δεύτερη σύσκεψη με το δ.σ. της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης «Κρητικός Αγρός» για τα θέματα της ελαιοκαλλιέργειας. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι προτάσεις που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της σύμπραξης για θέματα ελαιοκαλλιέργειας που αφορούν τη  δακοκτονία καθώς και τρόπους ανάδειξης και προώθησης του κρητικού ελαιολάδου.

Συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της σύμπραξης «Κρητικός Αγρός» Γιάννης Κυπριωτάκης και τα μέλη της διοίκησης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *