Συρίγος στον realfm 97,8: Όλα σχετίζονται με τις θαλάσσιες ζώνες και το “καζάν-καζάν” του Ερντογάν


0
(0)

“Απευθύνεται ο Τσαβούσογλου με αυτό το άρθρο του στο ελληνικό κοινό και όχι στην Τουρκία. H μία ανάγνωση είναι ελάτε να συζητήσουμε και στο ΝΑΤΟ και σε διμερές επίπεδο, μην θέτετε προϋποθέσεις. Μια δεύτερη ανάγνωση είναι ότι ενώ αναφέρει μέσα ότι όλα πρέπει να τα συζητήσουμε, όλα σχετίζονται με δύο πράγματα. Θαλάσσιες ζώνες και αφετέρου τον διαμοιρασμό, το “καζάν-καζάν” του Ερντογάν, δηλαδή ελάτε να μιλήσουμε για το πώς θα μοιραστούμε τον πλούτο” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελος Συρίγος, στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με το Ορούτς Ρέις και την επιστροφή του στο λιμάνι ανέφερε “είναι ο απόλυτος τακτικισμός, ο οποίος συνοδεύεται και από μια επικοινωνιακή εκστρατεία, θα δούμε πόσο επιτυχημένη θα είναι στο τέλος της ημέρας”.

 

Ακούστε το ηχητικό

[outofthebox dir=”/podcast site/podcast site podcast site search” account=”dbid:AADCuNN-aGuf-7MBXsD39P1PHxali7eAWb4″ mode=”audio” include=”Συρίγος στον realfm 97,8 Όλα σχετίζονται με τις θαλάσσιες ζώνες και το καζάν-καζάν του Ερντογάν.mp3″ viewrole=”administrator|author|contributor|editor|subscriber|guest” downloadrole=”all” linktomedia=”1″]

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.