Συντηρήθηκε το ρολόι του Αφέντη Χριστού στην Ιεράπετρα


0
(0)

Αυτή την περίοδο η ομάδα «IerapetraV2» εργάζεται αποκλειστικά για την ολοκλήρωση του μεγάλου και δύσκολου έργου της Κινητής Υγειονομικής Μονάδας η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην πόλη μας μετά την επιτυχία του Ierapetra United, ολοκληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και πιο δύσβατα φιλανθρωπικά project που έχουν λάβει χώρα στην πόλη της Ιεράπετρας!

Ωστόσο ένα άλλο έργο της ομάδας χρειάστηκε και πάλι την παρέμβαση της. Εδώ και πολύ καιρό οι όψεις του ρολογιού της Ενορίας Αφέντη Χριστού, το οποίο η ομάδα εγκατέστησε μετά από μεγάλη κινητοποίηση το 2014, χρειάζονταν τακτική συντήρηση μιας και ο ήλιος σε συνεργασία με την αλμύρα «μαύρισαν» τις αναλώσιμες όψεις με αποτέλεσμα να μην είναι διακριτή η ώρα, αλλά και να είναι αντιαισθητική η όψη του σε
πολλούς επισκέπτες της πόλης που περνάνε από αυτό το σημείο τους θερινούς μήνες!

Έτσι λοιπόν έβαλαν στοίχημα το βράδυ της Ανάστασης (…που η πλατεία της Ενορίας παραδοσιακά γεμίζει από κόσμο) να είναι ολοκληρωμένο και φωτισμένο! Η εγκατάσταση των νέων όψεων ξεκίνησε το Μ. Σάββατο και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα! Η συντήρηση κόστισε 350 ευρώ τα οποία καλύφθηκαν από τα ίδια τα μέλη της ομάδας αλλά και χορηγίες.


Για αυτό το λόγο η ομάδα ευχαριστεί από καρδιάς τις Cretan Daily Cruises (Και προσωπικά τον κ. Χηνόπουλο) αλλά και το Βίρα Πότζι (Γιώργος Πυράκης – Αλέξανδρος Σπαθόπουλος – Νίκος Χαραλαμπάκης – Θανάσης Λεμπιδάκης) για τις χορηγίες τους! Επίσης ευχαριστούν τους Fritzyart και Τριχά Εμμανουήλ για την προσφορά της εργασίας και του εξοπλισμού τους αλλά και τον Νίκο Καρτσάκη για την πολύ σημαντική βοήθεια και υποστήριξη του! Τέλος ευχαριστούν και την Alumet Μουλιανιτάκης για την βοήθεια της στα πρώτα στάδια των εργασιών συντήρησης! Μπορεί κανείς να δει φωτογραφία από την νέα όψη του ρολογιού στην επίσημη σελίδα της ομάδας «IerapetraV2» στο Facebook!

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *