Συνεχιζόμενα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σε περαστικούς στο κέντρο της Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 30 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Απανωτά είναι τα περιστατικά και τα παράπονα τις τελευταίες ημέρες από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε κεντρικό δρόμο της Ιεράπετρας κάτι που έχει προκαλέσει και κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας.

Πρόκειται για την οδό Αναγνωστάκη, κάθετο δρόμο που ενώνει τις οδούς Δημοκρατίας και Εθνικής Αντιστάσεως, όπου εκεί,  εδώ και πολλούς μήνες βρίσκονται 6-7 αδέσποτα σκυλιά με τα 2 από αυτά να φαίνεται πως είναι πιο επιθετικά.

Σκυλιά τα οποία όπως φαίνεται μένουν στο σημείο αφού εκεί υπάρχει μια κάτοικος που φροντίζει άλλα δικά της σκυλιά, αλλά και άλλοι κάτοικοι που τα ταίζουν.

Την παραμονή των Χριστουγέννων μάλιστα προέκυψαν δύο σοβαρά περιστατικά με τα σκυλιά να κάνουν επιθέσεις σε δύο άνδρες με μηχανές όπου και οι δύο νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με τον ένα να είναι χρειάστηκε περισσότερη νοσηλεία, με αντιβιώσεις ορους κλπ.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως από το καλοκαίρι τουλάχιστον 10 άτομα έχουν πάει στο Νοσοκομείο από δαγκώματα των σκύλων, οι οποίοι δεν ενοχλούν τους περιστατικούς αλλά αυτούς που περνούν με μηχανές και ποδήλατα.

Καταγγελίες που έχουν φτάσει και στις υγειονομικές υπηρεσίας της Περιφέρειας όπου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία έχουν κάνει ελέγχους και έχουν διαπιστώσει το πρόβλημα αλλά και ότι τα αδέσποτα σκυλιά ταΐζονται από διάφορους κατοίκους της γειτονιάς.

Σήμερα το θέμα απασχόλησε και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και όπως μαθαίνουμε ακόμα και σήμερα σε συννενόηση με τους κατοίκους της γειτονιάς θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν τα σκυλιά.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.