Συνεχείς έλεγχοι και πολλά πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας στην Κρήτη


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Σαρωτικούς ελέγχους από το πρωί του Σάββατο, στην έναρξη του νέου lockdown στη χώρα είχε προαναγγείλει ο Νίκος Χαρσαλιάς, και αυτό έγινε.

Ειδικά στην Κρήτη, τα συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ δεν “προλάβαιναν” να ελέγχουν και να επιβάλλουν πρόστιμα, τόσο για άσκοπες μετακινήσεις, όσο και για μη χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιβλήθηκαν συνολικά 100 πρόστιμα και για τις δύο περιπτώσεις, με τη μή χρήση μάσκας να έχει την “τιμητική” της

Αναλυτικά σε επίπεδο Κρήτης επιβλήθηκα 61 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, από τα οποία τα 30 στο Ηράκλειο, τα 13 στο Λασίθι, 10 στο Ρέθυμνο, 7 στα Χανιά και ένα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση έλαβαν 39 άτομα, από τα οποία τα 25 στο Ηράκλειο, τα 7 στον ΒΟΑΚ, 3 σε Χανιά και άλλα τόσα στο Λασίθι και ένας στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον έχουμε  με διπλασιασμό των διοικητικών προστίμων, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Αυτό σημαίνει ότι από τα 150 ευρώ το πρόστιμο για τους παραβάτες του απαγορευτικού φτάνει πλέον τα 300.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.