Συνεχίζονται τα έργα στην Κοινότητα Χριστού στον οικισμό του Σελάκανου


0
(0)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την περιοχή του Σελάκανου στην Κοινότητα του Χριστού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απόκτηση ανεξάρτητου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Όπως είχαμε δεσμευτεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη προσωπικού λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε αυτό το σημαντικό έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στους κατοίκους.

Για πρώτη φορά το Σελάκανο θα αποκτήσει ένα ανεξάρτητο δίκτυο το οποίο θα συνδεθεί με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης που κατασκευάσαμε πρόσφατα.

Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση ενός καθοριστικής σημασίας έργου οδοποιίας που θα διευκολύνει και θα εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση από τον Χριστό έως το Σελάκανο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Χριστού, κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη, για τη συνεργασία του προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που απαιτούσαν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *