Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε σχολεία του Λασιθίου


0
(0)

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζονται οι καταλήψεις σε Γυμνάσια και Λύκεια του Λασιθίου με άλλα σχολεία να συνεχίζουν τις καταλήψεις, άλλα να κλείνουν και άλλα να τις σταματούν.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Ράδιο Λασίθι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Θανάσης Κατσαγκόλης, σήμερα στο νομό ξεκίνησαν τις καταλήψεις και τα 2 Γενικά Λύκεια του Αγίου Νικολάου, ενώ υπό κατάληψη βρίσκονται επίσης το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο στο Παλαιόκαστρο, το ΕΠΑΛ Σητείας, το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Τζερμιάδο, και το ΕΠΑΛ Νεαπόλεως. Όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Ιεράπετρας σήμερα κάνουν μαθήματα κανονικά.

Σχεδόν κοινό αίτημα σε όλα τα σχολεία είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας και οι πρακτικές δυσκολίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, και βέβαια το κάθε σχολείο έχει και τα δικά του ξεχωριστά ζητήματα που προβληματίζουν τους μαθητές.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *