Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου από τον κάμπο της Κριτσάς προς τον Άγιο Σύλλα τον Καλοχωριανό

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Οκτωβρίου 2021 by manos (seo)-admin

Επανήλθε ο εργολάβος που έχει αναλάβει τις εργασίες βελτίωσης του αγροτικού δρόμου από τον κάμπο της Κριτσάς προς τον Άγιο Σύλλα τον Καλοχωριανό, ενώ όπως έγινε γνωστό το έργο συνεχίζεται κανονικά, μετά την επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων και  αναμένεται να παραδοθεί στην προβλεπόμενη προθεσμία που έχει εγκριθεί (13/12/2021).

Το έργο, έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με αρχικό προϋπολογισμό μελέτης 850.000 ευρώ με Φ.Π.Α, ενώ στην σύμβαση που υπεγράφη (17/12/2020), ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 490.447,08 ευρώ με Φ,Π.Α μετά την έκπτωση που προσέφερε η ανάδοχος εργοληπτική εταιρεία “ΜΑΡΜΙ Α.Ε”.

Το φυσικό αντικείμενο φορά, στην βελτίωση του ήδη υφιστάμενου δρόμου από τον κάμπο της Κριτσάς προς τον Άγιο Σύλλα τον Καλοχωριανό, με γενική διαπλάτυνση, κατά τόπους εξομαλύνσεις και τελική στρώση κυκλοφορίας με ασφαλτοτάπητα σε πλάτος 5.50 μέτρων και συνολικά 6.00 μέτρων με τα εκατέρωθεν ερείσματα.

Με αφορμή την συνέχιση του έργου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε ότι : “ο δρόμος αυτός αναμένεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής και να δώσει την δυνατότητα ώστε να αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά ο κόμβος της Κριτσάς στο ρεύμα προς το Καλό Χωριό. Στην παρούσα φάση – επιβεβαίωσε- ασφαλτοστρώνεται αφού μεταφέρθηκαν τα δίκτυα άρδευσης που υπάρχουν σ΄ αυτόν, αποκτώντας εξαιρετική βατότητα, ενώ με νεότερο έργο θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις καθώς και η διαμόρφωση των δύο κόμβων στην είσοδο στον κάμπο της Κριτσάς και στην έξοδο πάνω από τον Άγιο Σύλλα  τον Καλοχωριανό”.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.