Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η δεύτερη φάση αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ιεράπετρας.

Μετά τις παρεμβάσεις στην Κοινότητα της Νέας Ανατολής, των Καλογέρων, των Μεσσελέρων, του Κεντριού, της Παχειάς Άμμου, του Καβουσίου, στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού και στην περιοχή του φράγματος των Μπραμιανών, αυτήν την εβδομάδα θα προβούμε σε αποκαταστάσεις στην Κοινότητα Μουρνιών και στην περιοχή της Επισκοπής.

Άμεσος στόχος μας είναι η αποκατάσταση  της πλειονότητας της αγροτικής οδοποιίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε τόσο την ασφάλεια, όσο και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ως εκ τούτου, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη των εργασιών και τον προγραμματισμό τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *