Συνεχίζονται για 3η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 82χρονου αγνοούμενου στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Xωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για 3η μέρα για τον εντοπισμό του 82χρονου Βαγγέλη Τζουβελέκα ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή στην Ιεράπετρα.

Οι έρευνες το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου και εθελοντικών ομάδων από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο, όπου χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, ψάχτηκε μια μεγάλη περιοχή με επίκεντρο το σημείο που βρέθηκαν τα ρούχα του στην παραλία του Αλμυρού.

Όπως λέει  στο Ράδιο Λασίθι ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Παπαδάκης, παρά την μεγάλη έκταση που πήραν οι έρευνες με ιδιωτικά σκάφη, τη συμμετοχή δυτών επιφάνειας και βυθού, πολλά drone ιδιωτών, και εκτεταμένες έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στη στεριά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα και έτσι οι έρευνες συνεχίζονται σε ολοένα και μεγαλύτερη ακτίνα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο κόσμος που συμμετέχει στις έρευνες είναι λιγότερος απ’ ότι το Σαββατοκύριακο αφού πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να βρίσκονται στις εργασίες τους, ενώ όπως λέει, έχουν δοθεί οδηγίες σε όλα τα αλιευτικά σκάφη της περιοχής να είναι προσεκτικά στις μετακινήσεις τους και να ενημερώσουν εφόσον βρουν το οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να έχει σχέση με την εξαφάνιση του 82χρονου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.