Συνεχίζεται το πρόγραμμα με 78 εκδηλώσεις στην καρδιά της Αθήνας


0
(0)

Με χάσταγκ #StirizoumeTonPolitismo, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) συνεχίζουν τις δράσεις τους, με τα πολιτιστικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα από τις 26/8 έως τις 10/10 στην πόλη. Το πλούσιο και ετερογενές πρόγραμμα 78 εκδηλώσεων φιλοξενούν από τις 13/7 τα θέατρα Κολωνού, στον λόφο της ιστορικής γειτονιάς και Γκράβας, στην εστία πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Το δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, μουσικά αφιερώματα και συναυλίες, χοροθέατρο, stand up comedy και θέατρο σκιών συχνά με ελεύθερη είσοδο. Την αυλαία ανοίγει στο θέατρο Κολωνού στις 27/8 η εκρηκτική συνεργασία του Δημήτρη Σταρόβα και της ροκ μπάντας 1550, ενώ ακολουθεί μια πλειάδα καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Κούτρας, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας κ.ά.

Δεδομένων των συνθηκών, ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, θα διατεθούν δελτία εισόδου για τις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες για διάθεση των δελτίων θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα, καθώς και στα social media του ΟΠΑΝΔΑ (Facebook & Instagram: @opanathens).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα έως τον Οκτώβριο.

athinorama.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.