Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για βρέφος από την Ιεράπετρα με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για βρέφος από την Ιεράπετρα με σοβαρό πρόβλημα υγείας
5
(2)

Τελευταία ενημέρωση 2 μήνες by energinews (admin)

Μια μεγάλη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης για μια οικογένεια από το Κεντρί, το βρέφος της οποίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχής της Ιεράπετρας με πολύ μεγάλη συμμετοχή όλης της κοινωνίας.

Πρόκειται για ένα βρέφος το οποίο σε λίγες μέρες θα έχει τα πρώτα του γενέθλια και από τη στιγμή που γεννήθηκε αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έμεινε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του. Πλέον απαιτούνται διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις με το παιδί και την οικογένεια να βρίσκεται εδώ και καιρό στην Αθήνα για τις θεραπείες που χρειάζεται και οι οποίες απαιτούν πάρα πολλά χρήματα.

Από την πλευρά του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να ενισχύσει την οικογένεια, η λαχειοφόρος αγορά που ξεκίνησε συνεχίζεται με την εκτύπωση νέων μπλοκ, αφού τα πρώτα εξαντλήθηκαν. Η συμμετοχή του κόσμου, όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μακράκης, είναι ήδη πολύ μεγάλη και πρέπει να συνεχιστεί ώστε η οικογένεια να μπορέσει να καλύψει μέρος των εξόδων για τις δύο επεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν μέχρι το τέλος της χρονιάς και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.

Η κλήρωση θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, τη μέρα που το παιδί θα έχει τα πρώτα του γενέθλια και οι νικητές θα μπορούν να κερδίσουν ένα λαπτοπ, ένα λαούτο ή μια σημαντική ποσότητα ελαιολάδου από το ελαιουργείο της περιοχής.

Λαχνοί των 5 ευρώ, βρίσκονται στο μίνι μάρκετ Σήφης στο Κεντρί αλλά και το μίνι μάρκετ της πλατείας, στο κατάστημα Λαμπράκη απέναντι από τη Wind στην Ιεράπετρα, στο κατάστημα Χαρτοπλάστ-Μαυράκης, στο φαρμακείο Βουγιουκλή στα Φέρμα, ενώ λαχνούς έχουν προμηθευτεί και διαθέτουν αρκετά σχολεία της περιοχής.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να προμηθευτεί κάποιο μπλοκ, είτε για να ενισχύσει προσωπικά την προσπάθεια, είτε για να το διαθέσει στην επιχείρησή του, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Μακράκη στο τηλέφωνο: 697 446 3273

60

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.