Συνεχής η προσπάθεια για την δημιουργία χώρων πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου


0
(0)

Δεντροφυτεύσεις, εργασίες καλλωπισμού, στο παραλιακό μέτωπο της Μιλάτου, του Βραχασίου και του Σισίου, περιλαμβάνει η εργολαβία πρασίνου, που ξεκίνησε χθες (27/6) από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ήδη όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κων/νος Καστελιανάκης, με τις απαραίτητες εργασίες που γίνονται στην περιοχή Γεράκι (φύτευση δέντρων, παγκάκια, φωτισμός κ.α), δημιουργείται ένας μοναδικός χώρος πρασίνου για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Στόχος του Δήμου, είναι να συνεχίσει την προσπάθεια δημιουργίας σημείων πρασίνου, αλλά και να υπάρξει συνεχής βελτίωση σε ότι αφορά το περιβάλλον αναμορφώνοντας και καλλωπίζοντας χώρους στην πόλη και στις κοινότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της κοινότητας Βραχασίου κ. Μανόλη Λεμπίδη, η συγκριμένη παρέμβαση αποτέλεσε προτεραιότητα για την κοινότητα, στο Αναπτυξιακό της πρόγραμμα. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων από την Δ/νση Πρασίνου του Δήμου, οι πολίτες θα έχουν σύντομα στην διάθεση τους, ένα ολοκληρωμένο χώρο αναψυχής, ένα πνεύμονα πρασίνου που θ΄ αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.