Συνεργασία του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας για εθελοντική αιμοδοσία με το Σύλλογο Παχειάς Άμμου


0
(0)

O Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας τους παραγωγούς Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού ότι, για το πολύ σημαντικό θέμα της λήψης φιαλών αίματος, έχουμε ξεκινήσει ως Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος μια νέα συνεργασία με τον Σύλλογο – Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Παχειάς Άμμου.

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης έκτακτων αναγκών σε αίμα, με την προϋπόθεση να ανταποκριθεί το σύνολο των αγροτών της περιοχής σε αυτό το εγχείρημα.

Για τον λόγο αυτό, οργανώνεται από κοινού εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 29/8/2021 , 09:00-13:00 στον χώρο του λιμανιού Παχειάς Άμμου.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής.

Για πληροφορίες 28420-41335

(email) eniaios.asil.ier@gmail.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *