Συνεργασία της ΕΑΓΜΕ με το Δήμο Φαιστού


0
(0)

Συνάντηση με το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη πραγματοποίησε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 κλιμάκιο της Περιφερειακής Μονάδας Κρήτης της Ε.Α.Γ.Μ.Ε με στόχο την επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων των υδρογεωτρήσεων και τη σύνταξη σύγχρονου ενοποιημένου υδρογεωλογικού χάρτη.Το κλιμάκιο που αποτελείτο από τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Μονάδας Κρήτης κ. Γιάννη Μιχαλάκη και τη γεωλόγο κ. Ελένη Τσολάκη, παρουσίασε στο Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη και στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φαιστού Γιάννη Ηλιάδη, το διαχρονικό έργο της Ε.Α.Γ.Μ.Ε. στην Κρήτη. Στο επίκεντρο της εκτενούς συζήτησης ήταν ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ Ε.Α.Γ.Μ.Ε και Δήμου Φαιστού για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου του προγράμματος «Συστηματική Απογραφή Υδρογεωτρήσεων» του Έργου Σ.Α.Μ.Υ. ΙΙ στο υδατικό διαμέρισμα της Κρήτης. Ήδη συλλέγονται εντατικά πρωτογενή δεδομένα από γεωτρήσεις, ενώ το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθεί νέα επικαιροποιημένη βάση δεδομένων από το σύνολο των γεωτρήσεων της Μεσσαράς και θα συνταχθεί ενοποιημένος υδρογεωλογικός χάρτης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης και θέματα που εμπίπτουν των αρμοδιοτήτων της Αρχής και διερευνήθηκαν πεδία περαιτέρω συνεργασίας με το Δήμο Φαιστού.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *