Συνεννοήσεις επί συνεννοήσεων των διοικητών στα Νοσοκομεία του Λασιθίου για να καλυφθούν τα 70 κενά


0
(0)

Mε περίπου 70 κενά υγειονομικών βρίσκει τα Νοσοκομεία του Λασιθίου η απόφαση για αναστολή εργασίας όλων όσοι δεν είχαν εμβολιαστεί μέχρι την 1η  Σεπτεμβρίου.

Τα περισσότερα κενά εντοπίζονται στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου 33 εργαζόμενοι μπαίνουν σε αναστολή, ανάμεσά τους και 4 γιατροί και 18 νοσηλευτές. Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας συνολικά 16 εργαζόμενοι θα απέχουν από την εργασία τους με 4 γιατρούς και 2 νοσηλευτές ανάμεσά τους. Στη Σητεία 11 εργαζόμενοι με 2 γιατρούς και 7 νοσηλευτές και στο Νοσοκομείο Νεάπολης 11 εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή ανάμεσά τους και 2 γιατροί.

Μέχρι και το πρωί της Πέμπτης γίνονται πάρα πολλές συνεννοήσεις μεταξύ του διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκη και των αναπληρωτών διοικητών Ιεράπετρας και Σητείας ώστε από κοινού να υπάρξει ένας σχεδιασμός για το πως θα λειτουργήσουν τα 4 Νοσοκομεία με τον καλύτερο τρόπο.

Δεδομένο είναι πως τα 70 κενά δεν πρόκειται να καλυφθούν ούτε εύκολα, ούτε άμεσα και έτσι αναμένονται αρκετές αλλαγές και στα 4 Νοσοκομεία ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες.

Ένας σχεδιασμός που απαιτεί να ληφθούν υπόψιν πολλές λεπτομέρειες και ακόμα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο τελικό και εφαρμόσιμο σχέδιο.

Οι πιθανές μετακινήσεις εργαζομένων είναι κάτι που απασχολεί όλους τους διοικητές και έτσι οι συνεννοήσεις είναι διαρκείς ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *