Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για Νομοθεσία περί Ναρκωτικών ουσιών

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαρτίου 2022 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για Νομοθεσία περί Ναρκωτικών ουσιών

 

Συνελήφθη, σήμερα (11.03.2022) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για Νομοθεσία περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (11.03.2022) μεταμεσονύχτιες ώρες, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον ημεδαπό.

 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΠΑΔΚ (Χανιά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις)

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων.

Ειδικότερα, για την εφαρμογή έκτατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως επιβάλλεται για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί έως και την 18:00 ώρα της 18/03/2022 η κυκλοφορία της Επαρχιακής οδού 36 ¨Χανιά – Νεροκούρου – Θέρισο¨, στο τμήμα από Νεροκούρου έως Μαλάξα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες λόγω κατολισθήσεων –πτώσης βράχων  με μέριμνα της Αρμόδιας Υπηρεσίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Μαλάξα και αντίστροφα ,θα εκτρέπεται δυτικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 35 «Χανιά – Μουρνιές – Παναγιά» και ανατολικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 43 «Μεγάλα Χωράφια – Μαλάξα – Νεροκούρου» με ανάλογη σήμανση η οποία θα τοποθετηθεί από την ανάδοχο του έργου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.