Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚA ΔΕΛΤΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθές (12.09.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμιγμένη με καπνό.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη την (11.09.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μίνωα-Πεδιάδος, σε περιοχή του Δήμου Μινώα- Πεδιάδος, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, κατά την διαρκείας της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει την εκ του νόμου απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα-Πεδιάδος.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚA ΔΕΛΤΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Ν. περί όπλων Συνελήφθη, χθές (12.09.2021) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

 

Ειδικότερα, ο ημεδαπός ένεκα κοινωνικής εκδήλωσης είχε προβεί σε άσκοπους πυροβολισμούς.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίσθηκε και συνελήφθει.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθη αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθές (12.09.2021) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

 

Ειδικότερα, χθές (12.09.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (12.09.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθές (12.09.2021) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

  ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη σήμερα (13.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σήμερα (13.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (13.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σήμερα (13.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

 

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

 

Κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας και κάλυκες

 

Συνελήφθη, χθές (12.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του και 26 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθές (12.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθές (12.09.2021) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν άμεσα, δύο ημεδαποί για κλοπή Συνελήφθησαν άμεσα χθές (12.09.2021) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα (70) κηπευτικά είδη (καρπούζια, πεπόνια), τα οποία όπως διαπιστώθηκε τα είχαν αφαιρέσει από αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στον παθόντα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη ημεδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς στο Ηράκλειο

 

 

Συνελήφθη χθες (13.09.2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός για πρόκληση πυρκαγιάς.

 

Ειδικότερα, χθές 13.09.2021 το μεσημέρι εκδηλώθηκε σε οικοπεδική έκταση πυρκαγιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποτεφρώσει 100 τ.μ. οικοπεδικής και θαμνώδους έκτασης.

 

Από την έρευνα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι, για την ανωτέρω πυρκαγιά υπαίτιος ήταν ο εν λόγω ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εξιχνιάσθηκε μία υπόθεση κλοπής στο Ηράκλειο

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για κλοπή

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε οικία σε περιοχή του Δήμου Μίνωα- Πεδιάδος.

 

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο την 27.08.2021 εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και κάρτα ανάληψης χρημάτων.

 

Από την έρευνα και προανάκριση αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Καστελλίου Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι την εν λόγω κλοπή την είχε διαπράξει αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Καστελλίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δύο (2) άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, σήμερα (12.09.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίος επέβαιναν.

 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 29,6 γραμμάρια κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη, χθές (11.09.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

 

Από τη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του και λοιπούς χώρους από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,7 μέτρων, επιμελώς καλλιεργημένα σε ισάριθμες γλάστρες τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθές (11.09.2021) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

 

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δύο ημεδαπών κατά την διάρκεια των οποίον βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Χανιά
Συνελήφθη, άμεσα αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

 

Συνελήφθη άμεσα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός αφαίρεσε από Ι.Χ. αυτοκίνητο τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, κάρτα ανάληψης χρημάτων, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Συνελήφθησαν, πενήντα (50) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στους Αερολιμένες Ηρακλείου και Χανίων

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία
Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από την 30.08.2021 έως και 05.09.2021 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» συνολικά πενήντα (50) αλλοδαποί (32 άνδρες και 18 γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Χανίων και Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας Βελγίου, Πολωνίας, Γεωργίας, Ιαπωνίας Ρουμανίας και Βουλγαρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *