Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής ( Αστυνομική Διάταξη)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί  όπλων  και Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής ( Αστυνομική Διάταξη) Συνελήφθη, σήμερα (14.04.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας   όπλων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής (Αστυνομική Διάταξη).

Ειδικότερα, σήμερα (14.04.2021) το πρωί, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του ανωτέρω ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη, χθές (14.04.2021) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης   του    Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθές (14.04.2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ανωτέρω ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή. Συνελήφθησαν, άμεσα χθές (14.04.2021) το βράδυ, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

 

Ειδικότερα χθές (14.04.2021) το βράδυ, οι ανωτέρω αλλοδαποί επιχείρησαν να εισέλθουν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.

 

Η προανάκριση διενεργείται το Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών

Αφαίρεσαν καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση μίας υπόθεσης κλοπής, από επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης την 09.04.2021, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προκαλώντας της και φθορές 2.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, διαπιστώθηκε ότι την κλοπή την είχε διαπράξει ένας εκ των ανωτέρω ημεδαπών, ο οποίος στην συνέχεια παρέδωσε τα αφαιρεθέντα είδη σε ομοειδή επιχείρηση ιδιοκτησίας ακόμη ενός ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

 

Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην επιχείρηση του ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 660 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού τα οποία όπως πρόεκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ήταν τα αφαιρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.