Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (01.04.2021) το βράδυ σε περιοχή του Μαλεβιζίου, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (01.04.2021), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας Μαλεβιζίου .

Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων 02.04.2021 (Χανιά)

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Επαρχιακής Οδού 54 “Βρύσσες- Ασκύφου- Χώρα Σφακίων”, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα του Σαββάτου 03-04-2021 έως και την 07:00 ώρα της Πέμπτης 08-04-2021, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης στον οδικό άξονα Βρύσσες-Χώρα Σφακίων» της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες των εργασιών υλοποίησης του εν λόγω έργου,  από την 07.00 ώρα της 03.04.2021 έως και την 07:00 ώρα της 08.04.2021, (εκτός της Κυριακή 04.04.2021), επί της Επαρχιακής Οδού Βρύσσες- Ασκύφου- Χώρα Σφακίων, θα ισχύει εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης – ασφαλτόστρωσης οδοστρώματος.

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των εργασιών και για όσο διάστημα θα διακόπτεται η κυκλοφορία ένεκα των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Σφακιά και αντίστροφα, θα εκτρέπεται-διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Χώρας Σφακίων-Ροδάκινου.

Επίσης, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα και λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος στο εν λόγω σημείο δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων άνω των 15 τόνων.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.