Συνελήφθη, ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (05.04.2022) το απόγευμα  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 20,4 γραμμάρια κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

Συνελήφθη, ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (05.04.2022) το βράδυ  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (05.04.2022) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (05.04.2022) μεταμεσονύκτιες ώρες, ο ημεδαπός αφαίρεσε από οικία αλλοδαπού, κοσμήματα.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και παραδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον, βρέθηκε να κατέχει και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

 

Εξιχνιάστηκαν,  τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών σε οικίες που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για κλοπή

Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων (4) υποθέσεων κλοπών– διαρρήξεων σε οικίες οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ο αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 18.09.2021 έως 22.10.2021,  είχε διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές σε οικίες αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και κοσμήματα η χρηματική αξία των οποίων, ξεπερνά συνολικά το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.