Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας ,μαχαίρια φυσίγγια και κάλυκες

Συνελήφθη, χθες (11.10.2021) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας o ημεδαπός είχε προβεί στη ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τη γεμιστήρα του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια, φυσίγγια και 23 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια

Συνελήφθη, χθες (11.10.2021) σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (11.10.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και 4 φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (11.10.2021), το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (11.10.2021), το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, ημεδαπός κατηγορούμενος για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής στο Ηράκλειο

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε χθές (11.10.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, υπόθεση κλοπής που διαπράχτηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατηγορούμενου για κλοπή.

 

Ειδικότερα, την 07.10.2021 άγνωστο άτομο αφαίρεσε από Ι.Χ αυτοκίνητο διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ.

 

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή και βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη σήμερα (12.10.2021), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί για κλοπή Συνελήφθησαν σήμερα (12.10.2021), το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για  κλοπή.

 

Ειδικότερα:

  • σήμερα (12.10.2021) το πρωί ο ένας ημεδαπός αφαίρεσε από ημεδαπή η οποία κινούταν πεζή, κινητό τηλέφωνο και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στην παθούσα.

 

  • χθες (11.10.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες ο έτερος ημεδαπός αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ημεδαπής τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

 

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη, σήμερα (12.10.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (12.10.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού και σε χώρο που χρησιμοποιεί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πιστόλια, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 87 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.