Συνελήφθη, ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών    Συνελήφθη χθες (07.09.2021) το απόγευμα στο Λασίθι  ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία η όποια περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή στο Ηράκλειο

 

Συνελήφθη άμεσα χθες (07.09.2021) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

 

Ειδικότερα, χθες (07.09.2021) το απόγευμα ανωτέρω  ημεδαπός είχε αφαιρέσει από Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα-    αντικείμενα και κάρτες τραπεζών μια εκ των οποίων στη συνέχει  χρησιμοποίησε πραγματοποιώντας αγορά από κατάστημα.

 

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ημεδαπό βρέθηκαν   αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία και αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν άμεσα δύο(2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, χθες (07.09.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (07.09.2021) το μεσημέρι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από κτήριο ιδιοκτησίας Δημοτικού Φορέα, δεκαέξι (16) τεμάχια ράβδων αλουμινίου μήκους 2 μέτρων.

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και στην κατοχή τους ανευρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Δημοτικού Φορέα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή, στο Ηράκλειο

Αφαίρεσαν από αποθήκη επιχείρησης προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 800 ευρώ.

Συνελήφθησαν άμεσα, σήμερα (08.09.2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από αποθήκη επιχείρησης είδη αθλητικής ένδυσης, έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της ανωτέρω επιχείρησης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εξιχνίαση κλοπών από οικίες στο Ηράκλειο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 84.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση εννέα κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ο ημεδαπός, το χρονικό διάστημα από την 09.06.2021 είχε διαπράξει εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες (8 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως του Ηρακλείου.

Αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα (6.980) ευρώ, διάφορα χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας εβδομήντα εφτά χιλιάδων πεντακοσίων (77.500) ευρώ, μία (1) κάρτα Τραπέζης και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα 08.09.2021 το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός και συνελήφθη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, και της Ν. περί όπλων στο Ηράκλειο

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

 

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (08.09.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς,  δύο ημεδαποί κατηγορημένοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δυο ημεδαπών, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: δύο κυνηγετικά όπλα, 24 φυσίγγια και κροτίδες.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

 

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και τελωνειακού κώδικα

 

 

Συνελήφθη, σήμερα (08.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορημένος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του ημεδαπού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα ομοίωμα πυροβόλου όπλου, φυσίγγια, 4 μαχαίρια και 2 ξιφίδια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *