Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή στα Χανιά


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή  στα Χανιά Συνελήφθη χθες (30.09.2020) το βράδυ στα Χανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης χθες (30.09.2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, με τη μέθοδο της απασχόλησης  αφαίρεσε από ημεδαπό χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση  του  Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, προέκυψε ότι ο ημεδαπός  διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες (30.09.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χανίων ο ημεδαπός.

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 

Εξιχνιάστηκαν είκοσι τρεις (23) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, συνολικής χρηματικής αξίας η οποία ανέρχεται στις 14.000 ευρώ

 

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είκοσι τρεις (23) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και στα Χανιά. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 06.07.2020 έως και 29.09.2020, οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν συνολικά είκοσι τρεις (23) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες και συγκεκριμένα είκοσι μία περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και μία στα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα  ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 14.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα οι δύο αλλοδαποί, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους ίδιους, στην οικία και στο όχημα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία είχαν αφαιρέσει από οικία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (01.10.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σήμερα (01.10.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ανωτέρω ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (01.10.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σήμερα (01.10.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω αλλοδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαραίτητη από τον νόμο ιατρική συνταγή.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.