Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Συνελήφθη, χθές (24.04.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθές (24.04.2021) το πρωί, ο ανωτέρω αλλοδαπός αφαίρεσε από ημεδαπό ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που του  πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Συνελήφθη, χθές (24.04.2021) το βράδυ, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

 

Ειδικότερα χθές (24.04.2021) το βράδυ, ο ανωτέρω ημεδαπός αφαίρεσε από κατάστημα προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 68 ευρώ.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκαν και τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν.

 

Η προανάκριση διενεργείται το Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Εξιχνιάστηκαν, εφτά (7) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κλοπή

Αφαίρεσαν περισσότερα από 3.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (25.04.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, εφτά (7) υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων, (5 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες και σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 19/03/2021 έως και την 24/04/2021,είχαν διαπράξει  συνολικά εφτά (7) κλοπές- διαρρήξεις, (5 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) αφαιρώντας από οικίες και καταστήματα το χρηματικό ποσό των 3.087 ευρώ καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, προκαλώντας παράλληλα και φθορές.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.