Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Τελευταία ενημέρωση 1 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Συνελήφθη, σήμερα (31.07.2020), το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων σήμερα (31.07.2020) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 45 κιλά καπνού οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, τρείς (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (31.07.2020) το βράδυ, σε περιοχές του Νομού Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, τρείς (1) ημεδαποί και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (31.07.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν  έλεγχοι στους ανωτέρω δράστες, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 10,1 γραμμάρια κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δύο άτομα (αλλοδαπός και ημεδαπός) για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών  

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.08.2020) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, δύο άτομα

(αλλοδαπός και ημεδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε ο αλλοδαπός κατά τον χρόνο που προμήθευε στον ημεδαπό έναντι χρηματικού ποσού ποσότητα κοκαΐνης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω αλλοδαπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Συνελήφθησαν 4 άτομα στο Ηράκλειο, κατηγορούμενοι για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου

Κατασχέθηκαν 821 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου (LAUGH GAS), το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ και μπαλόνια

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις ,από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί ( 1 άντρας και 1 γυναίκα) για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, σήμερα (01.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους ανωτέρω δράστες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 821 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου,
  • 1.178  μπαλόνια,
  • 7 μεταλλικές προωθητικές συσκευές και
  • Το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.