Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη, αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων Συνελήφθη χθες (13.10.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων .

 

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην οικία του ημεδαπού όπου  είχε εγκαταστήσει αυτοσχέδιο εργαστήριο κάνναβης ενώ βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 48,6 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, μεταλλικός τριφτής και φυσίγγια.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Συνελήφθη, ημεδαπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορουμένων για κλοπή Συνελήφθη χθες (13.10.2021) το απόγευμα στο Ηρακλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπή ,κατηγορούμενη για κλοπή.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, η ανωτέρω ημεδαπή με έτερο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή (χρυσές λίρες) συνολικής χρηματικής αξίας 13.000 ευρώ.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εξιχνιάστηκαν έντεκα (11) υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής οι οποίες διαπράχθηκαν σε οχήματα, στα Χανιά

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού

 Αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποίησαν αγορές

Συνελήφθησαν χθες (13.10.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω ημεδαποί κατά τον χρόνο τον οποίο αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στους ίδιους και στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.

Όπως πρόεκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι ανωτέρω ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 18/09/2021 έως και 13/10/2021 είχαν πραγματοποιήσει συνολικά δώδεκα (12) κλοπές, (11 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χανίων.

Είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.615 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες με τις όποιες και πραγματοποίησαν αγορές συνολικού ύψους 204,5 ευρώ.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσω τέλεσης των κλοπών, ενώ τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.