Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Φεβρουαρίου 2022 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή    

 

 

Συνελήφθη χθες (10.02.2022) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

 

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης ,χθες το πρωί ,αφαίρεσε      το πορτοφόλι αλλοδαπού το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.245 ευρώ και κάρτες τραπεζών .

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχεθήκαν χρηματικό ποσό καθώς και λοιπά αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθη ημεδαπός για απάτη 

 

 

Συνελήφθη χθες (10.02.2022) το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτη.

 

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης χθες μεσημεριανές ώρες  προφασιζόμενος λόγους υγείας και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, απέσπασε από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι δράστης της απάτης ήταν ημεδαπός ο οποίος και συνελήφθη.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.