Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για κλοπή


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν  3 αλλοδαποί  για κλοπή   

Συνελήφθησαν  χθες (19.08.2021)  το βράδυ  σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου  από αστυνομικούς του Αστυνομικού  Τμήματος Χερσονήσου τρεις (3) αλλοδαποί    κατηγορούμενοι για κλοπή.

 

Ειδικότερα, χθές (19.08.2021) πρώτες πρωινές ώρες ανωτέρω αλλοδαποί αφαίρεσαν από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος φιάλες ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 3000 ευρώ.

 

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

 

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

Συνελήφθη, αλλοδαπός  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (20.08.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου,  αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα σήμερα (20.08.2021)  σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου κατά τη διάρκεια αυτού βρέθηκαν στην κατοχή του  και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας,  μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

Εντοπίστηκε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα ένα  (31) δενδρύλλια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20.08.2021) το μεσημέρι, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα (31) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σήμερα (20.08.2021) το πρωί, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από τριάντα ένα (31) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως ένα (1) μέτρο, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.