Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 12 Φεβρουαρίου 2021 by manos (ceo)-admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (11.02.2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, τρία άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και δύο αλλοδαποί  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (11.02.2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός να εξέρχεται από την οικία των αλλοδαπών και πραγματοποιήθηκε έλεγχος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32,5 γραμμάρια κάνναβης.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στους δύο αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιούσαν οι αλλοδαποί βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύματα και αναφορές για προσβλητική συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος (3) ημεδαπών γυναικών, οι οποίες προσήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι ημεδαπές εντοπίστηκαν την 23:50 ώρα της 03-02-2021 να κινούνται πεζές σε περιοχή του Ηρακλείου, χωρίς να έχουν βεβαιώσεις μετακίνησης και προσήχθησαν για έλεγχο της δικαστικής τους ταυτότητας.

Μετά τον έλεγχο αποχώρησαν, αφού τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Κατά την παραμονή τους στην ανωτέρω Υπηρεσία τους διενεργήθηκε ενδελεχής σωματική έρευνα, σε ειδικό μη προσβάσιμο χώρο και ξεχωριστά σε καθεμία από αυτές, από γυναίκα αστυνομικό.

Η όλη διαδικασία έγινε σύμφωνα με όσα προβλέπονται για τις σωματικές έρευνες.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.