Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 16 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων

 

Συνελήφθησαν χθες (14.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα χθες (14.11.2021) το βράδυ, οι τέσσερις ημεδαποί προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθές (15.11.2021), στο Ηράκλειο και σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους ημεδαπούς κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Ηρακλείου και το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού αντίστοιχα.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις ζωοκλοπών και τρεις (3) υποθέσεις κλοπών, στο Ηράκλειο

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, τέσσερις (4) υποθέσεις ζωοκλοπών και τρείς υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πρόεκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 15.08.2021 έως και την 01.11.2021, ο ανωτέρω ημεδαπός προέβη στη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων ζωοκλοπών και τριών υποθέσεων κλοπών αφαιρώντας συνολικά είκοσι ένα (21) πρόβατα, τρία αρνιά, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητό τηλέφωνο.

Σήμερα (15.11.2021) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και είδη ένδυσης.

Επιπλέον σήμερα (15.11.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έτερο ημεδαπό  κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και  σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.