Συνελήφθησαν, οχτώ (8) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Γαλλία

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από την 31.06.2022 έως και 05.06.2022 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» συνολικά οχτώ (8) αλλοδαποί (6 άνδρες και 2γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Βουλγαρίας, Τσεχίας και Πακιστάν προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την  Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

 

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα έξι (76) φυτά κάνναβης

Εντοπίστηκε σήμερα (06.06.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από εβδομήντα έξι (76) φυτά κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σήμερα (06.06.2022) το πρωί οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών και του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συνολικά εβδομήντα έξι (76) φυτά κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.