Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή Εξιχνιάστηκαν ακόμα πέντε κλοπές (δύο τετελεσμένες και τρεις απόπειρες) και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός ημεδαπού για κλοπή


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή

Εξιχνιάστηκαν ακόμα πέντε κλοπές (δύο τετελεσμένες και τρεις  απόπειρες) και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (27.12.2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή.

 

Ειδικότερα, χθες (27.12.2021) οι δύο ημεδαπές προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από επιχείρηση διάφορα προϊόντα αξίας 400 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δύο ημεδαπές από κοινού, είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής στην επιχείρηση αφαιρώντας προϊόντα αξίας 600 ευρώ. Επιπλέον, η μία από τις ημεδαπές με ακόμα έναν ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή στην ίδια επιχείρηση.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή Συνελήφθη χθες (27.12.2021) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

 

Ειδικότερα, χθες (27.12.2021) το μεσημέρι η ημεδαπή αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα (ταυτότητα και τραπεζική κάρτα).

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη η ημεδαπή και στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό και η τραπεζική κάρτα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.