Συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί για τα παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί για τα παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (06.10.2021), το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, δύο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για  παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

XANIA
Συνελήφθη, ημεδαπός για τα παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (06.10.2021), το βράδυ στα Χανιά, ημεδαπός κατηγορούμενος για  παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Πρόκειται για την εφαρμογή ειδικού σχεδιασμού που αφορά κυρίως στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή αγροτικών φθορών που διαπράττονται σε αγροτικές εκτάσεις και κτήματα από ποίμνια και γενικότερα την εφαρμογή της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής

 

 Στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Διευθυνση Αστυνομίας Χανίων σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση 7017/7/87-ζ από 23.04.2021 σε συνδυασμό με το Νόμο 3585/2007 και την Αστυνομική Διάταξη 2/2006,που αφορά στην πρόληψη και καταστολή αγροτικών φθορών που διαπράττονται σε αγροτικές εκτάσεις και κτήματα από ποίμνια, πραγματοποιούνται στοχευόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Για τις προαναφερόμενες παραβάσεις, κατά το χρονικό διάστημα 01.06.2021 έως 30.09.2021 από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι κατά τη διάρκεια των οποίων:

·         σχηματίσθηκαν είκοσι τρεις (23) δικογραφίες

·         συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα

·         βεβαιώθηκαν δεκαεπτά (17) διοικητικά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προκάλεσαν αγροτικές φθορές.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς και αμείωτους ρυθμούς .

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.