Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για απάτη με υπολογιστή

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Φεβρουαρίου 2022 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για απάτη με υπολογιστή Συνελήφθησαν χθες (27.02.2022) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για απάτη με υπολογιστή. Επιπλέον, σε βάρος του ενός ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας απωλεσθείσα τραπεζική κάρτα έτερου ημεδαπού προέβησαν σε συναλλαγές-αγορές από καταστήματα των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 90 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί προέβησαν στην χρήση της κάρτας οι οποίοι  εντοπίστηκαν χθες (27.02.2022) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων σε τμήμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Ειδικότερα, την Τρίτη 01 Μαρτίου 2022 και κατά τις ώρες 07:00 έως 18:00, για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στη θέση Πλατάνι (από χιλιομετρική θέση 9,2 έως χιλιομετρική θέση 9,5 της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων –Σητείας) για την απεγκατάσταση της υφιστάμενης εργοταξιακής σήμανσης λόγω περαίωσης έργων στο σημείο.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

7

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.