Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών


0
(0)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθησαν, δύο  ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών

 

Συνελήφθησαν, χθες (16.12.2021) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (16.12.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24,14 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

 

Συνελήφθη, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης

 

Συνελήφθη, χθες (16.12.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης από την κ. Ανακρίτρια Πρωτοδικών Χανίων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Υπενθυμίζεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού (σχετικό το από 22-11-2021 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη  τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 15:00 ώρα της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με υπολογιστή, στο Ρέθυμνο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων Εξιχνιάστηκε, σήμερα 17.12.2021 από αστυνομικούς του Αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, μια υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που καταγγέλθηκε από ημεδαπό στο Ρέθυμνο.

Για την υπόθεση αυτή σε σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (άντρας και δύο γυναίκες).

Ειδικότερα όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπό, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να της αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των χιλίων οχτακοσίων (1.800) ευρώ με τη μέθοδο της απάτης μέσω υπολογιστή.

Από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι τρείς ημεδαποί διέπραξαν την εν λόγω απάτη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

 

Συνελήφθησαν, έξι (6) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, στα Χανιά

 Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.380 ευρώ

 Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής

Συνελήφθησαν, χθες (18.12.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, έξι (6) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (18.12.2021) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα- καφενείο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ιδιοκτησίας της ημεδαπής, είχε επιτρέψει σε πέντε (5) άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ’ και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.380 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζάρια.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ημεδαπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποίησαν έλεγχο στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 68,10 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Εξιχνίαση 2 περιπτώσεων κλοπών στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, καθώς και σε ακόμη έναν ημεδαπό για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής

Αφαίρεσαν δοχεία με ελαιόλαδο και χοιρίδια

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο (2) υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε οικία και επιχείρηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, τρείς ημεδαποί , το χρονικό διάστημα από την 04.12.2021 έως  την 09.12.2021 είχαν διαπράξει δύο (2) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικία και επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Αφαίρεσαν συνολικά έξι δοχεία που περιείχαν ελαιόλαδο συνολικού βάρους (282) κιλών και τρία χοιρίδια

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθές 18.12.2021 το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε έρευνα στην οικία των ημεδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Εκατόν οχτώ (108) ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή,
  • Δύο (2) μπαλτάδες,
  • Έξι (6) μαχαίρια και
  • πλαστικό δοχείο μεταφοράς λαδιού.

Οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος τους και σε ακόμη έναν ημεδαπό σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)