Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας – Τα θέματα που θα συζητηθούν


0
(0)

Τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, θα πραγματοποιηθεί στις  05 Οκτωβρίου  2021, ημέρα Τρίτη  και ώρα  15:00 σε για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ποσού 300.000€ για την υλοποίηση του έργου «Νέος Φάρος Ιεράπετρας»-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος (Εισηγήτρια:  Χρύσα Χατζημαρκάκη)
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Κρήτης, ποσού 133.000€ για «Ανέγερση κτιρίου στην παλαιά οικία Μ. Μεταξάκη, διαμόρφωση μονοπατιού προς βρύση & συντήρηση & ανακαίνιση δημοτικού σχολείου οικισμού Μεταξοχωρίου» -Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος  (Εισηγήτρια:  Χρύσα Χατζημαρκάκη)
  3. Εξέταση αίτησης συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς της εταιρείας Αφοί Τσαγκαράκη & Υιοί Ο.Ε. (Εισηγήτρια:  Χρύσα Χατζημαρκάκη)
  4. Τροποποίησης της με αρ. 249/2019 απόφασης ΔΣ που αφορά στον Ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας  (Εισηγήτρια:  Μαρία Σκυβάλου- Ρουμελιωτάκη)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *