Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας – Τα θέματα που θα συζητηθούν


0
(0)

Tακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, στις  28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

 1. Στήριξη αιτήματος εργαζομένων τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Μισθωτών Λασιθίου (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
 2. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2021 (Εισηγήτρια:  Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 3. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ποσού 192.200.00€ για αντικατάσταση δημοτικού φωτισμού στο Μακρύ Γιαλό-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος (Εισηγήτρια:  Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 4. Αποδοχή χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Κρήτης ποσού 58.000,0€ για αποκατάσταση βατότητας περιφερειακής οδού Μουρνιών-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 5. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού 2ου τριμήνου 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 6. Συμμετοχή του Δήμου Ιεράπετρας ως Φορέα απασχόλησης στην υλοποίηση του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ για την περίοδο 2021-2022 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 7. Παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου επί των οδών Κόρακα & Νικ. Φωκά (χώρος στάθμευσης οχημάτων) (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 8. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Καλαμαύκας (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 9. Εκμίσθωση τμήματος του προαύλειου χώρου του μη λειτουργούντος Δημοτικού Σχολείου στον οικισμό Αγ. Ιωάννη της ομώνυμης Κοινότητας (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 10. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου – λαϊκών αγορών (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 11. Κατανομή πιστώσεων για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων (Εισηγητής: Παναγιώτης Σαρρής)
 12. Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων στο ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων (Εισηγητής: Παναγιώτης Σαρρής)
 13. Γνωμοδότηση επί των οριογραμμών τμήματος του ρέματος στη θέση «ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΒΒΟΥΣΙΟΥ» του Δήμου Ιεράπετρας (Εισηγητής: Γεώργιος Ασπραδάκης)
 14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση ηλεκτρικής εγκατάστασης στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Γεώργιος Ασπραδάκης)
 15. Τροποποίηση της με αρ.221/2019 απόφασης Δ.Σ., που αφορά στην εκπροσώπηση του Δήμου στο Σύνδεσμο Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *