Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας – Τα θέματα που θα συζητηθούν


0
(0)

Τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2021,ημέρα Τετάρτη  και ώρα  15:00 σε για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

 1. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 2. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 54.684,00€ από την Περιφέρεια Κρήτης, για «Έξυπνες εφαρμογές για την προστασία και ανάδειξη του περιβαλλοντικού αποθέματος της Νήσου Χρυσής (Γαϊδουρονήσι), την προβολή παράκτιου μετώπου καθώς και του φυσικού & πολιτιστικού περιβάλλοντος της ενδοχώρας του Δ. Ιεράπετρας»- Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 3. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 330.071,60€ από το Πράσινο Ταμείο, για  «Εργασίες ανάπλασης στους οικισμούς Κεντρί και Μύρτος Δήμου Ιεράπετρας»-  Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 4. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 325.000,00€, για  «Επισκευή μονώσεων διδακτηρίων Δήμου Ιεράπετρας»-  Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 5. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 141.980,00€, για  «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέσων πυροπροστασίας για σχολικά κτίρια του Δήμου Ιεράπετρας»-  Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2021 (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 6. Έγκριση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2022-2025 του Δ. Ιεράπετρας  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 7. Τροποποίηση της με αρ.229/2019 απόφασης Δ.Σ. σε ό,τι αφορά στον υπεύθυνο  κίνησης του λογαριασμού ειδικού σκοπού που έχει ανοιχθεί στο όνομα του Δήμου για τη διαχείριση της πάγιας προκαταβολής της Κοινότητας Μακρυλιάς (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 8. Εκλογή υδρονομέων θερινής αρδευτικής περιόδου 2021  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 9. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου- λαϊκών αγορών  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 10. Παραχώρηση χρήσης παλαιού ελαιουργείου Ανατολής στον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
 11. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Εισηγητής: Παναγιώτης Σαρρής)
 12. Άρση κυκλοφορίας οχημάτων Δήμου Ιεράπετρας (Εισηγήτρια: Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη)
 13. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της προμήθειας «Προμήθειες εξοπλισμού για τη διαχείριση καταστροφών στο Δήμο Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ)
 14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επεμβάσεις στην Τ.Κ. Ρίζας Δήμου Ιεράπετρας»  (Εισηγητής: Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 15. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας-Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α Ιεράπετρας»  (Εισηγητής:  Εμμανουήλ Γεωργαλάκης)
 16. Τροποποίηση της με αρ.25/2021 απόφασης ΔΣ, σε ό,τι αφορά στη γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *