ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ


Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Πραγματοποιήθηκε χθες (30/6/2020) συνάντηση του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος, με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΤΕΚ), με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Ανδριανουπολίτη.

Κατά τη συνάντηση εκτέθηκαν οι απόψεις της ΕΕΤΕΚ γύρω από τα προβλήματα στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, για τις εξελίξεις στον χώρο και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις της. Το ΚΚΕ τόνισε από την πλευρά του ότι επεξεργάζεται και προωθεί αιτήματα και διεκδικήσεις για το χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για την αναβάθμιση των σπουδών των νέων, που κατά πλειοψηφία προέρχονται από λαϊκά στρώματα, για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, κ.α. Στη βάση αυτή θα συνεχίσει να κινείται και μέσα από την κατάθεση ερωτήσεων στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.