ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Προέδρου κ. Σπυρίδωνα Τσιφετάκη και των μελών του ΔΣ του νεοσυσταθέντος συλλόγου «Δρομείς Υγείας Ιεράπετρας». Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος, για τους άμεσου και μακροπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει και για τις τρέχουσες ανάγκες του. Με τη σειρά του ο δήμαρχος δήλωσε τη στήριξή του στη δράση του συλλόγου και αφού ευχαρίστησε θερμά για το συμβολικό δώρο που δέχτηκε επεσήμανε τα εξής:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας, όπως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δραστηριοποιούνται τέτοιου είδους σύλλογοι στον Δήμο Ιεράπετρας που προωθούν τον μαζικό αθλητισμό σε άτομα κάθε ηλικίας.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *