ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Το σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αγγελάκη και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου εθελοντισμού του Δήμου κ. Κωστή Αστροπεκάκη. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΚΑΒ και δυσχεραίνουν την καθημερινή λειτουργία του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

 Θα στηρίξουμε την μεταστέγαση του σταθμού του EKAB σε έναν μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θεωρώ ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων με το διοικητή του νοσοκομείου και θα είμαστε από κοινού αρωγοί στην προσπάθεια για άμεση και μόνιμη λύση στο θέμα της στέγασης του ΕΚΑΒ. 

Δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη η απρόσκοπτη λειτουργία μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας η οποία καθημερινά δίνει αγώνα για να σώσει τις ζωές των συμπολιτών μας.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)