ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική και εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση για θέματα που άπτονται της συνεργασίας Δήμου και Μητρόπολης αλλά και για τον διαφορετικό φετινό εορτασμό του Πάσχα λόγω της πανδημίας.

Με το πέρας της συζήτησης, ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον Σεβασμιότατο και δήλωσε τα εξής:

«Για άλλη μια φορά διεφάνη η άριστη σχέση και η σύμπνοια απόψεων μεταξύ του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης με την οποία έχουμε αγαστή συνεργασία για τη διεκδίκηση και την υλοποίηση έργων ανάπτυξης και προόδου. 

Αυτές οι ιδιαίτερες μέρες που διανύουμε συμπίπτουν δυστυχώς με τις Άγιες μέρες του Πάσχα και ναι μεν συμμορφωνόμαστε απολύτως αποφεύγοντας το συνωστισμό αλλά είναι πρωτόγνωρο και πολύ δύσκολο για όλους μας να μείνουμε μακριά από την Εκκλησία.

Παρόλα αυτά, με σεβασμό στο συνάνθρωπο αλλά και στο σύνολο των προσπάθειών αντιμετώπισης αυτού του ακραίου υγειονομικού φαινομένου, τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και γιορτάζουμε στο σπίτι μας με ευλάβεια, προσευχή και αγάπη τη λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για τη συνάντηση και τη συνεργασία και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.