ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 7 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη λειψυδρία και τις συνέπειές της, την εμπορία, τη μεταφορά και τη διαμόρφωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων και τη διαχείριση των αγροτικών υπολειμμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το φράγμα συνοδευόμενος από την πρόεδρο κα. Τσικαλουδάκη και μέλη του ενιαίου αγροτικού συλλόγου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Παπαδάκη προκειμένου να αξιολογηθεί για ακόμα μία φορά η εικόνα που παρουσιάζει το φράγμα λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Συναντηθήκαμε για ακόμα μία φορά με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας και την πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού συλλόγου στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας εξεύρεσης άμεσων λύσεων που θα φέρουν νερό στο φράγμα μιας και οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ευνοούν.

Τα μεγάλα έργα αντιμετώπισης της λειψυδρίας για τα οποία δε σταματάμε ποτέ να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις είναι άμεσης αναγκαιότητας αλλά αποτελούν μακροπρόθεσμη λύση.

Γι’ αυτό προωθούμε την ανόρυξη γεωτρήσεων ως άμεση λύση αύξησης των ποσοτήτων του νερού ώστε να επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών.

Δε θα αφήσουμε τους αγρότες μας, που αποτελούν κινητήρια δύναμη για τον Δήμο Ιεράπετρας καθώς μεγάλο μέρος της οικονομίας του τόπου μας στηρίζεται σε αυτούς, να καταστραφούν.

Με πείσμα και σοβαρότητα η δημοτική μας αρχή συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ΤΟΕΒ και τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο ώστε από κοινού να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των αγροτών, να δίνουμε λύσεις και να πιέζουμε καθημερινά για τις χρηματοδοτήσεις των μεγάλων έργων.»

πηγη:ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.