ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


0
(0)

Με τη συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στη συνάντηση είχε κληθεί και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Μαρία Σακαδάκη – Μπαχλιτζανάκη ώστε να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει του κοινωνικού χαρακτήρα των ημερών που ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα κάτωθι:

«Έπειτα από την προσωπική επιλογή της κ. Κικής Χασάπη – Φρονιμάκη να αντικατασταθεί στη θέση της συντονίστριας για καθαρά προσωπικούς της λόγους, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να την ευχαριστήσω για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, το αξιόλογο έργο της και την ουσιαστική στήριξή της στους δημότες που το είχαν ανάγκη.

Η συνεργασία μας, ωστόσο, δεν θα σταματήσει εδώ, εφόσον, προσωπικά χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που φέρνουν εις πέρας με αφοσίωση το έργο που τους ανατίθεται και αγαπούν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *