ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΥΠΕ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Με τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κα. Ελένη Μπορμπουδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Ο Δήμαρχος εξέθεσε στη διοικήτρια την έντονη αντίθεσή του στην υπουργική απόφαση που αφήνει χωρίς εκπροσώπηση το Νοσοκομείο Ιεράπετρας από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου.

Ταυτόχρονα συζήτησαν για θέματα λειτουργίας, στελέχωσης και χρηματοδότησης και ο Δήμαρχος κάλεσε την διοικήτρια να επισκεφτεί το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Η κα. Μπορμπουδάκη εμφανίστηκε θετική προκειμένου να βοηθήσει στην αλλαγή της απόφασης και στην επίλυση προβλημάτων του Νοσοκομείου.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Ζητάμε τη στήριξη της κας. Μπορμπουδάκη για την άμεση διευθέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και την εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για πρώτη φορά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας δεν εκπροσωπείται, γεγονός άδικο και ανησυχητικό, και αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξει ώστε να μην υποβιβαστούν με οποιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντά και οι διεκδικήσεις του νοσοκομείου μας .»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.