ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ


0
(0)

Το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου της κοινότητας Παχειάς Άμμου.Κατά τη συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Γεωργαλάκης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα του σχολείου και στη συνέχεια ένας μαθητής του παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα ως ευχαριστήριο για τη συνολική προσφορά του δημάρχου στην αναβάθμιση της σχολικής μονάδας της κοινότητας Παχειάς Άμμου.

Ο κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική πρωτοβουλία και δήλωσε:

«Η δημοτική αρχή έθεσε σε προτεραιότητα την αναβάθμιση του σχολείου της Παχειάς Άμμου που παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους ώστε να ικανοποιούμε άμεσα τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιώργο Ραπάνη, την διευθύντρια του σχολείου κα. Φωτεινή Ραπάνη, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μανώλη Βούλγαρη και όλο το σύλλογο και συνεχίζουμε την από κοινού προσπάθεια για να λύσουμε προβλήματα και να εξασφαλίσουμε τις βέλτιστες συνθήκες για τους μαθητές.»

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *