ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Κατσαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο Δήμαρχος προκάλεσε τη συνάντηση αυτή προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις για τη λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Κατσαράκης επεσήμανε ότι το πανεπιστήμιο στηρίζει τη λειτουργία όλων των τμημάτων που ορίζει η νομοθεσία με προϋπόθεση την ύπαρξη των απαραίτητων υποδομών και καθηγητικού προσωπικού.

Επιπλέον ο Πρύτανης αποδέχτηκε τη πρόσκληση του Δημάρχου για επίσκεψη στην Ιεράπετρα το Νοέμβριο προκειμένου να ξεναγηθεί στις υποδομές όπου στεγαζόταν το ΤΕΙ Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Με τις προσπάθειές μας και τις πιέσεις τόσων χρόνων έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την Ιεράπετρα εντός των υπουργικών αποφάσεων για λειτουργία τμήματος στον Δήμο μας.

Όμως τη Δημοτική μας αρχή την αφορούν μόνο οι πράξεις. Ο νόμος πρέπει να τηρηθεί και εντός σύντομου διαστήματος να είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε τους φοιτητές φυσικοθεραπείας στην πόλη μας.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.