ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχει ο Δήμος και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας όπως οι συντηρήσεις περιφερειακών δρόμων (καθαρισμοί, προστατευτικές μπάρες, διαγραμμίσεις κ.α.) και η διαχείριση των θερμοκηπιακών πλαστικών και ζήτησε τη στήριξη της αντιπεριφέρειας σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο (όπως η λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας) και στην εισροή χρηματοδοτήσεων για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είναι γνώστης των αναγκών του Δήμου Ιεράπετρας.

Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της περιφέρειας όποτε προκύπτει ανάγκη και με τη σειρά μας ζητάμε να συνεχιστεί η έγκαιρη ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη ώστε να λυθούν προβλήματα και να προωθηθούν άμεσα από την αντιπεριφέρεια νέα μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Το συνεργατικό πνεύμα και η σύμπνοια απόψεων θα ωθήσει το Δήμο Ιεράπετρας στην ταχύτερη υλοποίηση έργων τόσο καθημερινότητας όσο και υποδομών.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.