ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


0
(0)

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχει ο Δήμος και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας όπως οι συντηρήσεις περιφερειακών δρόμων (καθαρισμοί, προστατευτικές μπάρες, διαγραμμίσεις κ.α.) και η διαχείριση των θερμοκηπιακών πλαστικών και ζήτησε τη στήριξη της αντιπεριφέρειας σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο (όπως η λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας) και στην εισροή χρηματοδοτήσεων για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για το Δήμο Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είναι γνώστης των αναγκών του Δήμου Ιεράπετρας.

Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της περιφέρειας όποτε προκύπτει ανάγκη και με τη σειρά μας ζητάμε να συνεχιστεί η έγκαιρη ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη ώστε να λυθούν προβλήματα και να προωθηθούν άμεσα από την αντιπεριφέρεια νέα μεγάλα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Το συνεργατικό πνεύμα και η σύμπνοια απόψεων θα ωθήσει το Δήμο Ιεράπετρας στην ταχύτερη υλοποίηση έργων τόσο καθημερινότητας όσο και υποδομών.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *