ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ


0
(0)

Με το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη συναντήθηκε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης.

Τη συζήτηση μονοπώλησαν τρέχοντα θέματα του Δήμου Ιεράπετρας όπως η διαχείριση των πλαστικών των θερμοκηπίων, οι εξελίξεις για το μουσικό γυμνάσιο και η λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας καθώς και μεγάλα έργα που διεκδικεί η δημοτική αρχή για την πόλη και τις κοινότητες.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Οι προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν αλλά και για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ιεράπετρας είναι συνεχείς και εντεινόμενες.

Ως δημοτική αρχή έχουμε αποδείξει ότι συνεργαζόμαστε ουσιαστικά με τους βουλευτές του νομού ανεξαρτήτως Κυβέρνησης και από τη μεριά μας ζητάμε και από τον κ. Θραψανιώτη να συνεχίσει να στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά στον Δήμο Ιεράπετρας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *